Batum Gece Hayati - Nightclub,cafe-bar-disco ve gazinolar

10.08.2017 18:52

Son yillarda  ucuz olusu ve bize yakinligiyla sadece TC kimligi'yle bile gidebileceginiz Gurcistan,gerek kumar hayatini sevenler gerek nightclub 'lere dùskùn olanlar veya gece hayati mùdavimleri gunahlar sehri Batum'a gelmekte hatta oyleki her haftasonu sùrekli bu sehre gelen birçok Tùrk  bile var.

Gùndùzleri kaldirim kenarlarina kurulan fakir semt pazarlari kaldirilip etrafta dilenen dilenciler aksam olunca evlerine donmeye baslarlar ve sehir artik yavas yavas geceye hazirlanir zaten bunu siz sokaklarda gezinirken yabancilarin çoklugunu gorùp hemen anlayacaksiniz.

Batum Gece Hayati nightclub ve barlarda pek hareketlidir bunda kimi eglenmek için gelen,kimi rahat hareket edip diledigi gibi davranmak isteyen,kimiside kadin ve kumar için gelenlerin doldurdugu gùnahlar sehri...

Ustùne ùstlùk sigara ve alkol de çok ucuz olunca yanibasimizdaki karadenizin Las vegasi sayilan bu sehre pek çok Tùrk akin ediyor bir paket marlboro 6 lira,marketlerde votka 12 lira ve hostellerde gecelik 10 yada 15 lira'dan basliyor eger sizde geceleri eglenmeyi sevenlerdenseniz  Batum sahilleri ve geceleri sizi bekliyor ama her yerde oldugu gibi burada da dikat etmeniz gereken kurallar var mesela ;

Taxi yada otel ve bar onlerinde eglenmek ister misiniz ? yada bayan arkadas lazim mi ? gibi soylemlere kanmayin yoksa kendinizi bizim Aksaray'daki pavyon tarzi yerlerde uyduruktan bir sise ve mezelere en az 500 lira hesap oderken bulabilirsiniz.

Ucuz bir ùlke olsa dahi heryerde fiyatlari inceleyin yada menù isteyin oyle bilmediginiz yerlerde bilmediginiz seyler siparis etmeyin.

Fazla içip bilincinizide kaybetmeyin yoksa sabah uyandiginizda birseyleriniz eksik olabilir veyahutta kendimde olsaydim bu kadar para asla harcamazdim diyebilirsiniz birde orada yasayan Tùrklerin gezmeye gelen Tùrkleri eglence adi altinda discoteklere gotùrùp kazikladiklarini ve kumar oynamaya tesvik ettiklerini duyduk siz siz olun bu konulara dikkat edin .Birde her kose basinda Thai masaj adi altinda salonlar var bunlarda 70 lariden basliyormus ev sahibimizin trabzonlu esi bizzat gezdirerek anlatti bizlere aman dikkat edin normal masaj var diye gitmeyin buralarda fuhus yayginmis çalisanlar genellikle ozbek,kazak ve ukraynalilar.

Cok fazla Tùrk yasadigindan Batum'da birçok Tùrk disco ve barlari hatta kumarhaneleri var size tavsiyemiz Piezza meydaninda ki barlara takilmaniz burada birsuru turist ve gurcu gençleri var yada sahil kisminda bulunan deniz manzarali havuzlu kaliteli yerlerde eglenmenizdir.

Batumda barlarda eglence sabahin dortlerine kadar devam ediyor bira fiyatlari ise 5 lari'den basliyor,Kokteyler 15 lari votka ise 8 lari'den içebilirsiniz.Birçok yerde giris parasi alinmiyor ama bazi yerlere giris 10 ile 20 lari arasi bir içecekde buna dahil.

Batum'da Kumarhaneler ise gelen turistlerin yarisini agirliyor ùstelik bu yari turistin %50'si de Tùrk yani ùlkemizdeki gizli kumarcilarin gizli cenneti burasi.Gùnùn her saati açik olan gazinolar ozellikle haftasonlari ve aksama dogru kalabaliklasiyor,bazi yerlerde giris ùcretsiz bazilarinda ise 10 yada 15 lari verip marka aliyorsunuz dileyenler bununla içecek yada yiyecek alabilir yada sansinizi deneyebilirsiniz.Bazi elit olmayan gazinolarda fuhus da yapildigi biliniyor eger dil probleminiz varsa ùzùlmeyin birçok Tùrk'ùn kumarhanesi oldugu gibi çogu yerde çalisanlarda Tùrk size seve seve yardimci olacaklardir.

Neyse Batum gece hayati için soylenecek daha çok soz var ama biz bu kadarini anlatabiliyoruz birde gezgin family olarak kumara karsiyiz kimseyede tavsiye etmiyoruz.