amsterdam'da bedava yapabileceginiz 10 sey

13.10.2016 18:42

www.gezginfamily.com/news/amsterdamda-bedava-yapabileceginiz-10-sey/  ***AMSTERDAMDA BEDAVA YAPABILECEGINIZ 10 SEY***

1) amsterdam centraal'in arka kapisindan çiktiginizda Buiksloterweg ve Ndsm feribotlari ile schellingwouderdijk ve nieuwendammerdijk giden feribotlar bedava hatta bisikletinizle bile binip farkli yerler kesfedebilirsiniz.
2) eye film ensitusunde hollandanin en buyuk film arsivi ve laboratuari olan bu 4 katli binanin sadece alt katinda bedava film izleyebilir yada gun batimini nehire karsi buradan izleyebilirsiniz.


3) halk kutubanesi olan 0BA'da 1 saat internet+muzik ve film izlemekde bedava.Kahvenizi burada içmekde ayri bir haz verecek size
4) begijhof'u bedava ziyaret edebilirsiniz.. ( eskiden rahipler ve kotu yola dusmus kadinlarin sigindigi bu yer )
5) schutters muzesi ve arcom mimarlik merkesi ( salidan - cumaya kadar bedava )
6) het muziktheater da ve het concertgebouw'da sali gunleri bedava konserleri izleyebilirsiniz bu keyifli aktiviteyi kesinlikle kaçirmayin derim.
7) pirlanta atolyesinde pirlantalarin nasil islendigini bedava gorup izleyebilirsiniz yalniz yapmaniz gereken teksey www.gassen.com'a girip form doldurmak bu sizin bedava giris biletiniz olacak
8) amsterdam sehir arsivinide bedava ziyaret edebilirsiniz.Sehrin tarihi hakkinda ogrenebileceginiz ve gorebileceginiz en guzel fotolar burada.
9) Jordende semtinde bulunan noordermark bit pazarida her ayin ilk pazar gunu bedava.Burada kendinize hosunuza giden antika hediyeleri çok ucuza alabilirsiniz.


10) Ndsm'de bulunan sokak sanatcilarin bos ve terkedilmis binadan olusturduklari Sanat Tersaneside bedava .Buraya yukarida bahsettigim ucretsiz feribotlarla gidebilirsiniz.

Amsterdam hakkinda çok sey soylendi ama buralara sik sik gelen birde benden tuyolar alin dedim gelince belki isinize yarar.

Görüntünün olası içeriği: ağaç, köprü, açık hava, su ve doğa