2016 Basin ve Sosyal Medyada Gezgin Family

25.12.2016 15:32

 

Belki yilin en iyi bilmem ne blogu seçilmedik ama 8 aylik bir blog olmamiza ragmen gazete,dergi ve internet sitelerinde hatta avrupa gazetelerine bile simdiden haber olduk.Kisa bir sùre içinde Gezgin Family olarak facebook sayfasinda 5000'e yakin,instagram hesabimizda ise 1500 takipçimiz var.2016 yilinda belkide facebook sayfasinda hergùn paylasim yapan tek blog'uz ve 2016 yilinda açilan en iyi bloglardan biriyiz cùnkù 8 ay gibi kisa bir sùrede daha oncede yazdigimiz gibi 10 ùlke ve 22 sehir gormemiz birçok kisinin dikkatini çekti ve takipçi sayimiz gùnden gùne çogaldi ve bu durum gazete ve dergilerde hatta TC konsoloslugumuza bile haber olmamiza vesile oldu.Iste size sirasiyla basin ve sosyal medyada çikan haberlerimiz :

1-) Ilk once ekim ayinda Amsterdam'da bedava yapabileceginiz 10 etkinlik yazimiz www.interrailturkiye.com.tr 'de haber oldu ve daha sonra interrail instagram hesabinda 4000 'den fazla begeni aldi.

https://interrailturkiye.com.tr/amsterdamda-bedava-yapabileceginiz-10-guzel-aktiviye/

2-) Bundan sonrada ayni gonderimiz sevilen gezi sitelerinden olan YOLACIKTV.com'da haber oldu. https://www.yolaciktv.com/seyahatonerileri/amsterdamda-bedava-yapilacak-10-sey/

 

3-) Artik yavas yavas sansimiz artmisti ve yine ekim ayinda seyahat dergisi ve web  adresi olan TRUVA DERGISI'nde gezi yazilarimiz paylasilmisti.

www.truvadergisi.com/antwerpen ve www.truvadergisi.com/amsterdam                                                                       

4-) Kasim ayinda ise Tùrkiye'nin en bùyùk gazetelerinden biri olan Hùrriyet Gazetesi'nde antwerpen gezi yazimiz ve sirasiyla diger yazilarimiz da çikmaya basladi.Hurriyet Gazetesi çalisanlarina ve Ismail beye sonsuz tesekkurler...

https://www.hurriyet.com.tr/antigoon-canavarinin-ruhunu-tasiyan-sehir-antwerpen-40284701

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-40298624 ile Slovenya Bleed Golu yazimiz yayinlandi ve
 
https://www.hurriyet.com.tr/galeri-40305136 ilede Amsterdamda bedava yapabileceginiz 10 etkinlik yazimiz haber oldu.
 
https://www.hurriyet.com.t r/seyahat/avrupanin-kucuk-sirri-luksemburg-40318526   ve yilin son yazimiz Lùksemburg yazimiz yayinlandi..
 
5-) Tùm bunlardan sonra sira Avrupa gazetelerine gelmisti.. Antwerpen gezi yazimiz Belçikanin en bùyùk Tùrk gazetelerinden olan Yeni Vatan gazetesine haber oldu ve biz yabanci bir basinda çikmaktan dolayi çok keyifliydik buradan Cafer beye tesekkurlerimizi sunariz..
 
6-) Belçika gazetesi olan Yeni Vatan'da yazimiz haber olduktan sonra Belçika Anvers Tùrk Konsoloslugu'nun dikkatini çekmis ve  tweter hesabinda Antwerpen yazimizi paylasmislar buda bizi ayriyetden onurlandirdi.
 
7-) ve son olarak Kùltùr ve Sanat dergisi olan RAFF dergisinden seyahat yazarligi teklifi aldik ve 2017'de derginin Gezgin Family adli yazarlik kosesinde  seyahat anilarimizi sizlerle paylasmis olacagiz.
 
 https://raffdergi.com/yazarlar/ www.raffdergi.com
 
Gezgin Family bundan sonrada haftalik olarak Hurriyet gazetesi ve Raff Dergisinde yazilariyla sizlerle birlikte olacak. Takip'de kalin..